+31 (0)40 7600055
Contactează-ne
Despre EPSN

We Provide Growth


Suntem unul dintre cei mai mari susținător al clienților noștri și suntem convinși ca facem afaceri in mod placut. În interiorul tari și peste granițele tarii, ne unim personal talentul profesional cu cei care încearcă să angajeze talente. Indiferent dacă sunteți un profesionist instruit care caută un loc de muncă, un angajator care caută talente sau dacă sunteți în căutarea unei noi oportunități de afaceri ca Licenta EPSN Workforce , asigurăm cresterea afacerii tale. Dezvoltare la nivel personal, la nivel profesional și la nivel financiar.

EPSN Workforce are o abordare diferită.


Chiar vrem să ne întâlnim face to face, înainte de a începe o colaborare. Din acest motiv, ne extindem pe plan international și  numărul de țări în care lucrăm continuă să crească:

  • Recrutare  internațională / Parteneri de carieră / Consultanți / caută, găsesc și orientează talente naționale care aspiră la o carieră națională sau internațională.
     
  • Partenerii noștri din domeniul dezvoltării afacerilor internaționale caută, găsesc și ghidează angajatori care doresc să angajeze talente naționale și internaționale.

Partenerii EPSN se străduiesc să fie cei mai buni recruiteri.


Sunt antreprenori care își desfășoară propria afacere, licențiați de EPSN Workforce. Ei sunt interesati să vă cunoască cu adevărat, astfel încât ei să se asigure că veți atinge obiectivele profesionale și personale pe care le-ați stabilit pentru dumneavoastra.

Succesul dumneavoastra. este succesul lor.!

 

Trimiteti-ne un mesaj si va vom contacta.

Nume
Email
întrebare